

Vihdoin ja viimein jaksoin muokata ja jopa toteuttaa tän postauksen, joka piti tulla ulos jo aikoja sitten.. Oon aina vaan onnistunu keksimään itelleni jonkun toisen "helpomman" tekemisen, kun tän kyseisen postauksen alottamisen. Ehkä pelkään kokoajan epäonnistumista siinä, missä Matilda onnistuu kerta toisensa jälkeen upeasti. En voi varmaan ikinä nimittää itteeni mikskään jauhopeukaloks, keittiöitten kuningattareks, mutta aina on kiva leikkiä jotain missä toivois olevansa hyvä ;) Selittelyt sikseen ja herkkuihin!
Huom. EI maitoa kahta kertaa.. Oops:s
Huom. EI maitoa kahta kertaa.. Oops:s


Pitkän harkinnan jälkeen jätin julkaisematta kuvat itse taikinan valmistuksesta ja sen tuottamista ongelmista. Valotus jokaisessa valmistusvaiheen kuvassa tuntu olevan keltanen ja mahdoton korjata, joten jotta säilytin oman mielenrauhani jätin ne tonne arkistojen kätköihin. Kiitos huonojen kuvien, suunnitelmat muunkin valmistusohjeen, kuin raaka-aineiden, julkaisemisesta täytyi myöskin haudata.. Kuvat kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa. Te ketkä kuitenkin innostuitte kokeilemaan, löydätte tarkemmat ohjeet pullien leipomiseen clickailemalla tätä "Joka joulun resepti".
En voi kun suositella lämpimästä kaikkia enemmän tai vähemmän kokki-ihmisiä kokeilemaan tätä herkullista ohjetta! Se on helppoa, jos siitä ei tee vaikeata ;)


Voi eikää, niin ihanaa nähdä, että reseptit pääsee käyttöön! Ja ihanasti toteutettu postaus, älä turhaan oo kriittinen (': Voikun tietäisit miten paljon epäonnistumisia miekin oon tehny, mutta hei, niistä oppii <; Nuo sun näyttää onnistuneen tosi hyvin!
VastaaPoistaWau kiitos! Omastakin mielestä ne oli aika hyviä, vaikka suahan tuosta ohjeesta saan kiittää. ja aina on ihana saada positiivista palautetta :>
PoistaNäyttää tosi herkullisilta! Pitää varmaan itekkin kokeilla :-)
VastaaPoistaOne big smile
Suosittelen edottomasti kokeilemaan!! Varma rakastuminen ;)
Poista