9/13/2014

Happy B-day !

Ruokaaruokaaruokaa... Joku varmaan nyt aattelee, että mun synttärit koostu pelkästään erilaisista kakuista, kekseistä, pastahässäköistä ja muusta sokerivehnäjauhoherkkumössöstä. Mut ei se sentään ihan nii mustavalkosta ollu! 
Henkiläkohtasesti mää vähän kammoksun sukujuhlia varsinkin tilanteissa, joissa mä olen se juhlakalu ja huomion keskipiste. Jep, nostin maljan jokaisen ovesta sisään kävelleen vieraan kanssa (kyllä, humala alko nousta jo neljän aikaan päivällä), iskä piti mahtavan iskämaisen puheen, joka ei nyt mitään herkkyyden äärirajoja hiponu, mut oli just täydellinen sen suusta! Lisäks sain lahoja enemmän kun laki salli ja juotavaa sen verran, että voin pistää pullot kiertoon kavereitten synttäreillä :D Meillä ei oo perheen sisällä ollu tapana juhlia kun oikeesti merkittäviä päiviä, joten en osannu yhtään arvata millaset kekkerit on tulossa. Nyt näin jälkeen päin voin kuitenki sanoo, että en ois voinu viettää mun ensimmäistä päivää täysikäsenä mitenkään missään ikinä tätä paremmalla tavalla
 photo IMG_4591_zps84223a2a.jpg  photo foood_zpsbfc3348d.jpg
 photo IMG_4595_zps4c567e29.jpg
Ruuat oli mahtavia ja niistä voin ainoostaan kiittää mun rakasta siskoa, joka jakso uhrata aikaansa kaikkien näitten herkkujen valmistukseen! Syöminen oli päivän kohokohta, mut karaoke ja tanssiminen oli kans hauskaa ja tuli hyvänä kakkosena. Nautin kyllä ihan satasella tästä päivästä aamun eikoista hetkistä aina yön pikkutunneille asti. 18-vuotta täytetään vaan kerran elämässä! 
Laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa
Ja auringonnousuun on ikuisuus aikaa ♥
 photo IMG_4587_zpscb44a060.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla