9/21/2014

Kuulumiset - via omena

 photo abijpg_zps7a3c88e5.jpg
1. Mun viime vikkojen ohjelmistoon ei oikeen terveystiedon ja enkun abikirjojen lisäks oo kuulunu mitään muuta. En pidä itteeni mitenkään hirveenä lukiopanostajana, mutta once in a lifetime määkin luin johkin, nimittäin kirjotuksiin! 2. ..Tai no tottakai parille selfielle löytyy aina aikaa. 
 photo juhlii_zps7643bba4.jpg
3. Terveystiedon ja enkun yo:sta selviämisen ja inssistä läpi pääsyn kunniaks hemmoteltiin tyttöjen kanssa itteeme ja mentiin Passion Food:iin syömään herkulliset ateriat kaiken tän urakan päätteeks. Oli ihan huippu fiilis, kun käveli keskiviikkona ulos salista ja tajus että syksyn kirjotukset on mun osalta ohi, wihuuu!! 4. Ruokailun jälkeen lähettiin vielä myöhemmin illalla vähän tuulettumaan ja viettämään pikkulauantaita perinteiseen tapaan.
 photo jypk_zps3723a680.jpg5. Pari viikkoo takaperin oli mun futisuran viimenen Hippo-turnaus ikinä ja lisäks ne pelit oli yksiä mun viimesistä hetkistä kentällä B-ikäsenä. Jos nyt vielä jatkan enskaudella palloilua, niin mun seuraava joukkue tulee todennäkösesti alkamaan etuliitteellä "naisten.." Tässähän iskee ihan ikäkriisi.
 photo mii_zps5feb7776.jpg7. Tylsäilin kotona ja keräilin itteeni edellisillan reiveistä samalla kun oottelin Toista osapuolta kotiin reissusta. 8. Pronssimitalli kaulassa ei oo häpee päättää pelailuja juniori-ikäsenä.
 photo niko_zps60d64aa8.jpg9. Kaks karvasta. Kyläiltiin mummon luona jokunen päivä takaperin ja moikkailtiin samalla myös sen Jesse-koiruutta. Huomenna taas mummon pöytään turpoomaan, huippua! 
 photo karvasetjpg_zps167db1ba.jpg
10. Äiti otti tämmösen hurmuri kollin. Topi on yks sydänten sulattaja♥ 11. Tässä ois tää mun väliaikaiskämppis. Tekla on ollu meillä nyt aika useesti kylässä ja on tälläkin hetkellä. Ihana saada oma pikkunen edes kylään, kun en voi sitä tänne asumaan ottaa :( Haaveilen kyllä koiranpennusta, mutta ehkä vielä ei oo sen aika. 
 photo ajokortti_zpsd67c2e52.jpg
12. Jess, outfit tai jotain sinnepäin - Rakastan noita housuja♥ 13. SAIN AJOKORTIN!!!! 

10 kommenttia:

  1. Ihana tuo viimeinen kuva!:D
    Onnea ajokortista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Mun oli ihan tosissaan vaikee uskoo että istunki nyt yksin sen auton rattiin ja kukaan ei missään tilanteessa tuu kertomaan että mitä pitäs tehä.. :D:D

      Poista
    2. Siihen tottuu:)
      Ei sitä tosin koskaan tiedä, milloin poikaystävältä alkaa kuulla kommentteja (en tiedä yhtäkään pariskuntaa, jossa EI saisi toiselta osapuolelta pientä "ohjausta" ja itrsekin saan kuulla kuinka se ja se pitäisi tehdä toisin) ;)

      Poista
    3. Hahah, eipä menny meilläkään kauaa kun herra avas suunsa apparin paikalta ja alko kertomaan toinen toistaan etevämpiä vinkkejä liinkenteeseen :D Nojoo, ei niistä aina haittaakaan oo, mut liika on liikaa!

      Poista
  2. Ooi hirmusesti onnee ajokortista! :)

    VastaaPoista
  3. heei onnea vielä ajokortista♥ ajele varovasti ;) !

    VastaaPoista
  4. Ihana kisuli ♥.♥

    http://netta-stopforaminute.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla