1/29/2015

Tammikuu - Via omena.

kotimatka.jpg
Matkalla kotiin Rukalta! Abc:n peili ja ryönäfiilikset. Kotiin paluu oli ihan kiva, mut oisin viihtyny lumisissa pohjosen maisemissa vielä hetken pitempäänkin.//Ostin, tai siis niko osti, ihanan sormussetinMatkuksen reissulta, kun käytiin moikkailemassa Nikon isovanhempia Savon suunnalla. En vaan pääse yli siitä, että se kauppakeskus on mun suuri heikkous.. :-D 
mmää
Fiilistelen vieläkin tätä uutta järjestystä, niiiin paljon kivempi kun edeltäjänsä! Aamut alkaa aina paremmin kun näkee heti herätessään ikkunasta ulos.// Nää on näitä harvoja hetkiä kun pyhitän mun vapaa-ajasta edes sekunttia opiskelulle.. Tän hetken jälkeen pystyin sanomaan että ylitin itteni. Yo-panostusmotivaatiota etsiessä. 
toissa.jpg
Joululahjaks saatu karvanen aamutakki on mun talven ja tammikuun pelastus. Aamulla ekana ja illalla vikana tää on mun päällä, on muuten tälläkin hetkellä.// Työpanostusta. Tammikuun aikana noita työtunteja onkin kertyny ihan kiitettävästi.. Helmikuussa pitäs olla mistä shoppailla! Kaikki lukijat ehottomasti maistelemaan meijän smoothietia Jk:n shake'n'go:lle! 
malaga.jpg
Päiväpäivältä se vaan lähestyy!! Oon koko tammikuun fiilistelly tätä reissua ja kohta löhöönkin jo auringossa bikinit päällä.. Pakoon pakkasta, enään 22pv jäljellä lähtöön. Can't wait!// Malagakuntoon 2015. Töitten lisäks voin sanoo panostaneeni myös treenaamiseen, niinkun mun uuden vuoden lupauksessa itelleni lupasin. Tällä samalla tsempillä ja motivaatiolla vois jatkaa huoletta kesään asti! 
aamu.jpg
Aurinko, aamu, lumi ja kirpee pakkanen= Jopa koulun parkkipaikka näyttää ihan miellyttävälle tämmösellä kelillä. Näitä päiviä voisin haluta lisää Suomen talveen, täällähän saattais jopa viihtyä vai mitä ?// Ehdottomasti mun lemppari aamupala. Kaurapuuroa marjoilla ja banaanilla, 1kpl ruisleipää ja kaks kuppia kahvia. Voiko ihanammin päivä enää alkaa ? 

Koitan jatkossakin väsätä aina kuukauden päätteeks tämmösen yleisfiilis postauksen. Ei mikää erikoinen, mutta oli kiva toteuttaa :-) Mitä mieltä ? 

2 kommenttia:

  1. Oi voi kuinka kiva postaus! :) Ja aivan ihania sormuksia, itsekkin haaveilen tuollaisista... 8) Teillä on muuten ihana koti! Itsellä kauhea sisustus vimma, mutta raha, kun ei kasva puissa.:p Pikku hiljaa hyvä tulee...

    VastaaPoista
  2. Kiitos hurjasti! On tässäkin vielä laittamista, mutta parempaan päin ollaan menossa.. Raha on kanssa aina rajotteena, mut nimenomaan kun pikkuhiljaa ostelee niin ei tunnu niin pahalta ! :-)

    VastaaPoista

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla