1/15/2015

Aina ei jaksa mennä kuntosalille

Heippa! Palailen pitkästä aikaa urheilupostauksen merkeissä. Viime kerralla jaion mun jalkatreenin täällä ja toivon mukaan edes joku on saanu siitä apua tai vinkkiä omiin jalkapäiviinsä! Vai onko? Mun tarkotus oli ensin kirjotella vaan treenikuulumisia, mutta niitten lisäks keksin julkasta teille mun kotitreenin, joka toimii mun hyvänä kaverina päivinä kun ei vaan jaksa raahautua salille! 
Pidin tossa ennen joulua pienen joululoman treenaamisesta ja sen kyllä huomas omasta jaksamisesta ja kropastakin.. Se vähän reipas 2vk ilman säännöllistä reeniä ei tehny hyvää mulle. Söin mitä sattuu, kävin lenkillä muutaman hassun kerran ja salikorttia en ees nostanu pois rahapussista. Tää oli kuitenkin vaan väliaikanen pikku loma ja nollaaminen kaiken tän hässäkän keskellä. Palasin viimeviikolla mun normaaliin treenitahtiin ja hyvin on luistanu. Tiistaina tehty jalkatreeni painaa pakaroissa vieläkin ja eilinen selkä-rintatreeni alkaa kanssa jo pikkuhiljaa tuntua lihaksissa! Tällevuodelle mulla ei mitään erinäisia tavotteita ole, muutakun oma tyytyväisyys. Malagan matka häämöttää jo tosi lähellä ja ennen sitä ois kiva saada edesne kylkiin otetut jouluruuat pois kehosta. 
 photo salillajpg_zps468be269.jpg
Alkulämpäks 20-30min hölkkä/kävely
Kotitreeni jaloille: (käsipainoilla tai ilman)
3× 12-15 Askelkyykky (käsipainojen kanssa)
3x 12-15 Luisteluloikka
3× 15-20 Lantion nostot (käsipainoilla)
3× 15-20 Syväkyykky (käsipainoilla)
3× 12-15 Pakaraojennus suoralla jalalla
3× 12-15 Pepunnosto
3× 12-15 Loitontajat

Kotitreeni hauikselle ja selälle: (Käsipainot tai ilman)
3× 15 Punnerrukset 
3× 15-20 Hauiskäännöt vuorokäsin(Käsipainoilla)
3× 12-20 pystypunnerrus (käsipainoilla)
3× 15 Kulmasoutu (Käsipainoilla)
3× 15-20 Supermiesliike
3x 20 hauisnosto-suora yhtäaikaa (käsipainoilla)

Kotitreeni vatsalihaksille: 
Lämmittele vatsalihakset tekemällä perus vatsarutistuksia niin että saat sykkeen nousemaan. Hyvä keino on valita taustalle menevä biisi ja tehdä sen tahtiin. 
3× 15  Jalkojen nosto 
3× 20  Vatsarutistukset jalat penkin päällä
50 krt polkupyöräily 
3× 15 Vinorutistus molemmille puolille
3×15 vatsarutistukset suorin jaloin
3x 30s  suoralankku
3× 30s kylkilankku molemmille puolille 
 photo puntillajpg_zpsd9e6cf87.jpg
Ylempää löytyy siis kotitreeni Tuulin tyylillä. Oon poiminu oheiset liikkeet enimmäkseen mun futisaikojen ot-treeneistä (omatoimisistatreeneistä) ja tähän asti ne on toiminu erinomasesti! Jos koko treenin päättää vetää, mukaan luettuna alkulämpän, saa aikaa varata reilun tunnin verran ja joskus saattaa venähtää 1,5h asti! Riippuu ihan temposta. Menevästä musiikista voi olla hyötyä jos haluaa vähän tempoa treeniin, kunhan muistaa silti suorittaa liikkeet puhtaasti. Monet liikkeet tehään kuitenkin kehon omalla painolla, että mitään isompaa vahinkoo ei saa aikaseks, vaikka alkuun tekiskin vähän väärin! Saatan ite jättää useesti jonkun osa-alueen kokonaan pois, jos oon samaset lihakset treenaillu vasta salilla, eikä ne oo kerenny vielä kunnolla palautua. Tää on semmonen pieni ja kiva tehotreeni, jolla ainakin meikä saa hien pintaan ja paikat jumiin! Kertoo mielipiteitä ja kysykää jos liikkeitten nimet on epäselviä. Jos innostutte kokeilemaan niin tulkaa ihmeessä kertomaan mitä tykkäsitte! Ihanaa ja treenitäyteistä tammikuuta

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva jos on hyödyllinen ja miellytti!! Tsemppiä treeneihin ;-)

      Poista
  2. Näinhän se on että ei se liikkumattomuus hyvää tee, mutta onneksi leikkasit sen suon alkuunsa. Täältä kahden vuoden suosta noustaankin jo vähän vaikeammin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta noustaan kumminkin! Oon käyny saman läpi reilut 2v. sitten ja kun etenee pikkuhiljaa ja nostaa treenimääriä oman kehon ehoilla niin hyvä tulee :-) Tsemppiä sullekin!

      Poista
  3. Kiva postaus :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Hei kiitti tästä postauksesta! Oon tällä hetkellä ulkomailla töissä ja ei oo nyt mahdollisuutta käydä kuntosalilla, mutta voihan ne treenit kotonakin hoitaa. :-) Ehdottomasti menee kokeiluun!

    kiialexandra.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että löyty hyötykäyttöö! Laita ihmeessä viestiä tai postausta blogiisi kun oot kokeillu, jos vaan aikaa löytyy! Treeni iloa♥

      Poista

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla