1/14/2015

NEW STUFF

 photo IMG_8103_zps12d4c3c6.jpg  photo keittiojpg_zps247493af.jpg Otsikko on vähän harhaanjohtava, koska nää romppeet on ostettu jo hyvän aikaa sitten, mutta vasta muutama päivä takaperin sain inspiraation ottaa niistä kuviakin. Eli hyllyt, osa lasipurkeista ja ylähyllyn valkonen kori on ostettu edelliseltä ikean reissulta, josta postailin jo aikasemmin täällä, klik! Taso ja hyllyt uupuu vielä pintakäsittelyä, jonka Jenna lupas alan ammattilaisena mun puolesta tehdä. Ehkä oisin itekkin ne valkosiks saanu jollain konstein, mutta luotan enemmän ihmiseen, joka on oikeesti joutunu tekemään koulun puolesta näitä hommia. Saanpahan varmasti nättiä jälkeä!
Tuntuu että vaikka ollaan asuttu tässä jo reilu puoli vuotta, kokoajan olis jotain asioita minkä pitäis olla toisin. Tällähetkellä himoitsen edelleen sitä uutta keittiön pöytää, jonka osto lykkäänty Malagan matkan takia.. Heh, ennemin etelään kun uus ruokapöytä vai ? Sen kuitenkin aijon hankkia piakkoin reissun jälkeen ja Ikeassa meinasin kerran jos en kaksin pyörähtää tässä kevään aikana. 
 photo BeFunky_null_33jpg_zps9d158ac4.jpg  photo BeFunky_null_3jpg_zps31af9881.jpg  photo IMG_8147_zpsb2f99435.jpg
Vaihdettiin myös järjestystä meidän makuuhuoneessa. Kyllästyin totaalisesti siihen vanhaan yksinkertaseen "sänky-yöpöytä-rahit-tv" -järjestelmään, joten Jennan avustuksella sitten siirreltiin meijän laivan kokosta sänkyä ja sovellettiin uus sisustus koko huoneeseen. Sänky oli ehdottomasti saatava pois ikkuna-patteri kommuunista, koska läpiveto vanhoista ikkunoista oli niskaan aivan tajuton ja alapuolella lämmittävä patteri ei helpottanu asiaa yhtään.. Kuuman ja kylmän ilman sekotus ei tuntu hyvältä alkuunkaan. Näin on siis kaikille parempi ja mikä parasta tällä kertaa näkee heti herätessään ikkunasta ulos, eikä omaa unista naamaa joka heijastuu tv-ruudusta! Oon enemmän kun tyytyväinen tähän ratkasuun, eikä tuo Nikokaan oo vielä valittanu :-) Mitäs te tykkäätte makuuhuoneen uudesta sisustuksesta ? 
 photo makkarijpg_zps3285c209.jpg  photo IMG_8097_zps65694607.jpg

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti! Kiva jos miellyttää, multa nimittäin meni pari päivää totutella nykyseen kuontaloon :D

      Poista
  2. Ihania kuvia :) Ei kämpässäkään todellakaan mitään valittamista ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Onhan tässä vielä laittamista, mutta parempaan päin ollaan menossa kokoajan :)

      Poista
  3. Ihanan näkönen toi makuuhuone ! :o noi keittiöjutut on kans kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana! Tuu taas joku päivä kahvittelemaan :-)

      Poista

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla