1/13/2015

Throwback to year 2014 - part 3.

 photo Syyskuu2014jpg_zps572effa9.jpg
SYYSKUUSSA... Sain vihdoinkin kauan odotetun ajokortin! Ajelin silti tyytyväisenä syyskeleistä nauttien vielä monta seuraavaakin viikkoa pyörällä. Käytiin Roosan kanssa brunssilla aamiashuoneella ja julkasin asuntopostauksen meidän pikkukodista, Click-Click-Click! Viettelin tosi rentoo jaksoo, mutta kirjotukset otti kyllä omansa pois siitä vapaa-ajasta. Samassa kuussa kuitenkin vielä juhlittiin tyttöjen kanssa selätettyjä kirjotuksia ja pelasin  mun viimeset futis pelit juniori-ikäsenä. Syksy oli virallisesti alkanu ja mun abivuos päässy kunnolla vauhtiin. 
 photo Lokakuu2014jpg_zps76f49a6a.jpg
LOKAKUUSSA... Juhlittiin serkun häitä hienosti Helsingin Tuomiokirkossa! Ostin pimeitten syksyiltojen riemuks aivan ihanat ja ajattomat pallovalot ja tein siitä postauksenkin tänne, click! Syysloma vietettiin Nikon kanssa Tukholmassa pienellä shoppailulomalla ja kokosin tätä reissua varten ostolistan. Vietin laatuaikaa mun ihanien ystävien kanssa mm. valokuvaamalla, juhlimalla ja kahvikupin äärellä. Tein töitä Teboililla, pääsin ensimmäistä kertaa pienellä kuvalla cosmopolitaniin ja fiilistelin vielä näkyviä ruskavärejä. Tuijotin Gossip girl:iä, polttelin kynttilöitä vaan huvikseen, panostin paljon blogiin ja julkasin aika paljon huomiota keränneen talven To do -listan. Kaikkein ihanin asia tässä kuussa oli kuitenkin se, että varattiin hiihtolomalle matka Malagaan!! Lokakuu oli rentouttava ja tapahtumarikas ruskaväreillä varustettu paketti. 
 photo Marraskuu2014jpg_zps8f05fd01.jpg
MARRASKUUSSA... Aloitin urheilupostauksien julkasemisen ja sain tähän aiheeseen aika paljon posiitivista kannatusta. Mun jalkatreeni on nähtävillä tästä. Ostin maailman pörrösimmän karvaliivin ja sain työpaikan Jyväskylän Shake'n'go smoothie barilta, huippua! Vietettiin Roosan kanssa kiva tyttöjenpäivä Ikeassa shoppailun merkeissä ja juhlittiin isänpäivää. Alotin panikoinnin jatko opinnoista ja jatkan sitä panikointia edelleen varmaankin hakupäivään asti. Pääsin myös kuvaamaan Nikon sukelluskokeilua ja aijon ite käydä kokeilemassa samaa hommaa tässä lähiaikoina. Löysin myös maailman ihanimmat Duffyn talvikengät, jotka on vilkkunu täälläkin useempaan otteeseen ja tein joululahjatoive postauksen = aloitin joulunajan hypettämisen. Yhteenvetona vuoden toisiks viimesessä kuussa olin motivoitunu kaikkeen alkavan joululoman voimalla! 
 photo Joulukuu2014jpg_zpsdd0d02a2.jpg
JOULUKUUSSA... Heti joulukuun alussa suunnattiin typyjen kanssa Helsingiin Studiamessuille ettimään valaistusta jatko-opintojen varalle. Reissu oli hauska, mutta tulevaisuus ei auennu :D Marraskuussa tilatut, pitkään himotut Palladiumit saapu mun luokse ja rakastuin niihin! Shoppailin sisustusjuttuja, tuhlasin muutenkin paljon rahaa, tein töitä ja juhlin kaikkien edellis vuosien pikkujoulujen eestä. Hössötin myös paljon joulua, käymällä joululahjaostoksilla x kertaa ja sisustamalla kotia punasella värillä. Vietin myös ihanan, tapahtuma rikkaan joulun mun rakkaiden parissa, sain paljon lahjoja ja maailman parhaimman uuden vuoden huippu seurassa. 
Kiitos kaikille jotka oli tekemässä mun vuodesta 2014 ikimuistosen! 

6 kommenttia:

  1. Ihanan pirteitä Kuvia tos syyskuussa :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep syyskuussa ja syksyllä ylipäätään saa ihan hullun värikkäitä ja kivoja kuvia =)

      Poista
  2. Ihhania kuvia, loppuvuotesikin on ollut tapahtumia täynnä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko vuos oli kyllä yhtä hulinaa ja sinne tänne säntäilyä :-) Ja kiitos!

      Poista
  3. Ompas täällä ihanan värikäs ja mukava fiilis :) Ihana blogi kyllä.

    VastaaPoista

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla