1/09/2015

Throwback to year 2014 - part 1.

 photo tammikuu2014jpg_zps569fced3.jpg
TAMMIKUUSSA... Koko kuukaus starttas mun ja nikon vuosipäivällä, jota juhlistettiin joulukuun puolella Helsingin reissun merkeissä. Uusvuos vietettiin rennosti parin kaverin kanssa pelaillen ja mässäillen. Stressasin ja jännitin tulevaa prinsessapäivää ja löysin vihdoinkin sopivan mekon! Jaoin myös mun nykyisten lemppari pullien ohjeen tänne blogiin,!Click!. Kauhistelin sitä miten lukion puoliväli on jo käsillä.. Tuntuu kun tästä hetkestä olis vaan muutama kuukaus ja kohta mut jo potkitaan pois rakkaalta Voionmaalta. Keski-suomeen rantautu vihdoinkin kovemmat pakkaset ja saatiin pitkästä aikaa kunnon lumet. Lumen riemusta lisäsin laatuaikaa koirien kanssa ja panostin kouluun yllättävänkin paljon! Tammikuussa mulla oli suuret odotukset alkavaa vuotta kohtaan ja se motivoi mua elämään täysillä.
 photo Helmikuu2014jpg_zps7bf614a2.jpg
HELMIKUUSSA... mullistavin tapahtuma oli Wanhojen tanssit ja niitten jatkot. Pienen alkujännityksen jälkeen osasin jopa tuntee oloni prinsessaks siinä mekossa ja meikissä. Voin myös melkein vannoo, että tää yks päivä lähenti meitä voionmaan kakkosia entistä tiivimmäks porukaks. Neiteilyn lisäks pääsin pelaamaan mun ensimmäisen futispelin lähes kahteen vuoteen ja löysin hiipuneen rakkauden kyseistä lajia kohtaan! Vieteltiin hiihtolomaa Tallinnassa, näin pitkästä aikaa Katjaa ja ennen kaikkea kannustettiin Suomen leijonat olympiapronssin voittoon. Vuoden toinen kuukaus oli yks tapahtumarikkaimmista koko vuonna.
 photo Maaliskuu2014jpg_zps07653846.jpg
MAALISKUUSSA... siirrettiin kellot takasin kesäaikaan ja aurinko alko näyttämään elonmerkkejä. Selvisin vuoden pahimmasta jaksosta ja aloin elätellä jo toivoo tulevasta kesälomasta. Vastattiin vähän venyneellä aikataululla kysymyspostaukseen, jota pääsee lueskelemaan tästä. Pääsin pitkästä aikaa viettämään äiti-tytär-laatuaikaa shoppailun merkeissä matkukseen ja varmistettiin Nikolle kesätyöpaikka. Meijän yhteenmuutto siirrettiin ajatuksen tasolta konkreettiseks. Kierrettiin monia asuntonäyttöjä ja hypin ilosta. Treenasin hyvällä motivaatiolla kuntosalilla ja tekonurmikentällä. Maaliskuu oli yhtä myllerrystä ja muutosta, stressiä ja vähän aurinkoa.
 photo Huhtikuu2014jpg_zps7ec4b3aa.jpg
HUHTIKUUSSA... suurin tapahtuma oli uuden vuokra-asunnon remontoinnin alotus. Hetkeekään en kadu sen projektin alottamista, koska tää meidän pikku koti olis huomattavasti nuhrusempi ja ankeempi ilman iskän remontointitaitoja. Remppapostaukseen, tästä. Remppailun lisäks tehtiin shoppailumatka tässäkin kuussa matkuksen suuntaan, mutta tällä kertaa Ikean puolelle. Mukaan tarttu jos jonkunlaista kauhaa ja kippoa. Ilosten asuntoasioitten lisäks ahistelin penkin alle mennyttä koeviikkoa ja jännitin miten suurta iskä-ikävää tuun potemaan muuton jälkeen. Jatkoin myös treenailua sen minkä kiireiltä kerkesin, nautin auringon paisteesta ja vihasin jäätävän kylmää tuulta. Edellä selostettua kuuta kuvaa yks sana; Häsellys. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla