1/11/2015

Throwback to year 2014 - part 2.

 photo Toukokuu2014jpg_zpsd72cc52d.jpg
TOUKOKUUSSA... Toukokuun ensimmäinen oli yks mun tän vuoden ootetuimmista ja jännittävimmistä päivistä. Meitä ootti vihdoinkin se muuttopäivä ja yhteisen, itsenäisen, elämän alottaminen.  Selvisin hengissä kakkos vuoden vikasta koeviikkosta ja jatkoin stressaamista tulevista syksyn kirjotuksista. Hankin kuntosalijäsenyyden tai siis vuokrasin kaverilta kortin Jyväskylän kuntoportille ja siellä nyt onkin treenailtu jo hyvä tovi. Kelit alko lämpenemään oikein urakalla, otin kesän ensimmäiset auringot tyttöjen kanssa ja vein shortsineitsyyden. Toukokuu oli rento chillailu kuukaus, joka meni vähän omin avuin elämiseen opetellessa. 
 photo Kesakuu2014jpg_zpsb8a9deca.jpg
KESÄKUUSSA... Alotettiin Nikon kanssa kesätyöt mulle perinteiseen tapaan Kangasniemen Teboililla samassa paikassa työskentelen edelleen, joka veikin aika suuren ajan meijän molempien kesäkuusta. Viikossa 4-5 kaheksan tunnin työpäivää ja siihen päälle 120km ajomatka joka päivälle vetää aika piippuun ihmisen. Vaapapäivillä kerkes rentoutumisen lisäks tekemään piku roadtripin tyttöjen kanssa Kuopioon, matkukseen ja Ikeaan, pitkästä aikaa. Yhtenä päivänä heitettiin Nikon kanssa extempore reissu Tampereelle shoppailemaan & Särkänniemeen ja se reissu oli kyllä paikallaan kaiken työkiireen keskellä. Haaveilin myös etelän matkasta, kesäkuun huonojen säitten takia ja nyt onneks sain senkin toteutettua. Juhannusaatto kulu mulla tänäkin kesänä Teboilin kassan takana, kiitos hyvän palkan, mutta ehittiin me myös juhlia jussia vähän mun vanhempien kanssa mökilläkin, moikkailla Olli heppaa ja grillata kavereiden kanssa. Tässä kuussa oli monia asioita mitkä olisin voinu haluta menevän eritavalla, mutta rahaa on pakko saada ja sen eteen tehtävä töitä. 
 photo Heinakuu2014jpg_zps30fafcd3.jpg
HEINÄKUUSSA... Heti kuun alussa käytiin shoppailureissulla Tuurissa alavudella anopin, Nikon ja sen veljien kanssa. Tää on yks mun lemppari tavoista kuluttaa harmaa sadepäivä. Sisällytettiin kesätöitten lisäks meijän heinäkuun tapahtumakalenteriin tilaa myös käydä äitin luona Rautalammilla ja fiilistelemässä joka vuotisia mansikkakarnevaaleja. Samalla maaseutumatkailu reissulla vietettiin rentouttavat 4 päivää Nikon mummon luona Lapinlahdella ja tottakai laatuaikaa myös mun oman karvaturri Teklan kanssa joka oli reissussa mukana. Ajoin myös heinäkuussa ensimmäistä kertaa autoo ja heitin vihdoin talviturkin. Vierailin ensimmäistä kertaa Jyväskylään avatussa bikbok:issa ja tein sieltä monia kivoja löytöjä. Kaiken kivan lisäks kävin heinäkuussa myös pitkästä aikaa parturissa ja sinne sainkin upotettua melkosen palasen mun palkoista. Kesän kuumin kuukaus oli tapahtumarikas ja oli ihana viettää lähes viikon verran aikaa kaukana kaupungin hälinästä! 
 photo Elokuu2014_zpsfb4e6f1d.jpg
ELOKUUSSA... Elokuu alotettiin laivalla matkallaTallinnaan, jossa vierähtikin neljä seuraavaa päivää shoppailessa, syödessä, eläintarhaa kierrellessä ja vieraillessa Haapsalussa. Oli aivan ihana viettää kesän ja työrumban päätteeks tämmönen miniloma! Lomailun jälkeen tein vielä muutaman työvuoron ja sen jälkeen siirryin takasin koulun penkille yhtenä Voionmaan abeista. Alotin myös autokoulun ja jatkoin päiväpäivältä pahentuvaa panikointia terveystiedon ja englannin kirjotuksista. Elokuussa silti kaikista suurin tapahtuma, ainakin mulle, oli mun 18-vuotis synttärit, joita ootin kun lapsi joulua. Sitä ennen kuitenkin vieteltiin Jennan kanssa mun viimestä viikonloppua ala-ikäsenä viinin ja erilaisten juustojen kanssa. Kesän lopetus kuukaus oli varmaan mun vuoden 2014 lempi kuukausi! 

1 kommentti:

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla